Köp och leveransvillkor

Betalning
Betalningen förmedlas av checkout.fi. Det går att betala via nätbank eller med kreditkort.

Betalningar via nätbank 
Det går att betala med alla nätbanker i Finland. Du kan betala via Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Andelsbank, POP-Bank, Säästöpankki, S-bank och Ålandsbanken. 
På ditt kontoutdrag syns det Checkout Finland Oy som betalningsmottagare. Det är Checkout Finland som förmedlar betalningen vidare till näthandeln. Du blir styrd direkt från webbshop till din egen bank för att betala på ett säkert och tryggt sätt.

Kreditkort betalning
Du kan betala med Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard och Debit MasterCard kort.

På ditt kontoutdrag syns det Checkout Finland Oy som betalningsmottagare. Det är Checkout Finland som förmedlar betalningen vidare till näthandeln. Kortbetalningen sker på ett säkert sätt med en skyddad betalning. Betalningskortets information blir inte sparat i näthandelns system.


Leveranssätt och kostnader 
Matkahuolto ansvarar för våra leveranser. Fraktkostnaderna är 5.90€ för närpaket och 9.90€ för hemleverans. Fri frakt för beställningar över 80€

Click and collect: Du kan också välja att beställa via vår nätbutik och hämta upp varan i vår butik på Storgatan 15.

Leveranstid

Inom 2-5 arbetsdagar

Bytes och returneringsrätt

Vi har en 14-dagars kostnadsfri returpolicy, vilket innebär att du har 14 dagar från mottagandet av din produkt rätt att begära om returnering.

För att vara berättigad till retur, måste din produkt vara i samma skick som att du mottagit den, oanvänd, med etiketter och i originalförpackningen. Du behöver också ha kvitto eller bevis på köpet.

Återbetalningen av returnerade produkter betalas tillbaka med samma betalningsmetod som användes vid beställningen. 

Du kan alltid kontakta oss vid eventuella returfrågor på info@smedlunds.fi.

Skador och problem
Vänligen kontrollera din beställning vid mottagning och kontakta oss omedelbart om produkten är defekt, skadad eller om du har fått fel produkt, så att vi kan utvärdera problemet och åtgärda det.

Undantag / ej returföremål
Graverade produkter kan ej returneras. Vi har inte heller returneringsrätt på rea produkter eller presentkort.