Köp- och leveransvillkor

Dessa beställnings- och leveransvillkor gäller Smedlunds.com webbutik.

Smedlunds uraffär
Storgatan 15
68600 Jakobstad

(06) 7231152
info@smedlunds.fi
www.smedlunds.com

Handla i webbutiken

Smedlunds uraffär säljer varor i webbutiken endast åt personer över 18år. Genom att slutföra din beställning godkänner du våra köpvillkor, ett godkännande som gör din beställning bindande. Beställaren förbinder sig att ange korrekta uppgifter vid beställning, felaktiga uppgifter ansvarar du som kund för.

Presentkort:

Ett presentkort köpt i webbshoppen kan användas både i webbshoppen och butik. Ett i fysiska butiken köpt presentkort kan endast användas i butik.

Betalningssätt

Betalningen förmedlas av Klarna Checkout. Du har möjlighet att välja betalsätt som direktbetalning, kortbetalning, faktura samt delbetalning.

Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor. Genom att klicka på “Slutför köp” godkänner du våra Villkor. 

All kommunikation och information kring betalningar kommer till dig direkt från Klarna. För information om din betalning kontakta Klarnas kundservice.

Leveranssätt, leveranstid och kostnader

Posten ansvarar för våra leveranser. Fraktkostnaderna är 5.90€ för paket till postautomat eller postens serviceställe och 14.90€ för hemleverans. Fri frakt för beställningar över 80€. Du som kund kan också välja kostnadsfri avhämtning i butik som leveranssätt. I det fall får hen anmälan via sms eller e-post om att varor är färdiga att hämtas.

Leveranser utanför Finland kostar mera. Leveranskostnaden till destinationslandet visas i kassan.

För leverans inom Finland:

Lagervaror: 1-3 vardagar.

Beställningsvaror: Beroende på produkt. Närmare information i produktbeskrivningen under den produkt du vill beställa.

Hämta från butiken: Normalt samma dag som beställningen görs om detta är på en vardag.

För leveranser till Sverige:

Vi levererar också paket till Sverige.

Fraktkostnad för leverans till Sverige är 14,90€. Fri frakt för beställningar över 150€.

Paket till Sverige 3-8 arbetsdagar.

Vi förbehåller oss rätten att vägra bearbeta beställningar vid misstanke om bedrägeri.

I samband med att din beställning skickas får du en leveransbekräftelse till den mailadress du angav vid beställningen, där du ser vilka varor som kommer levereras till dig.

Om produkten är felaktig eller skadad vid leverans, kontaktar beställaren oss via mailen info@smedlunds.com eller telefonnumret 06-7231152.

Ditt paket ligger kvar i 7 dagar hos vald transportörs utlämningsställe från det datum som du blir aviserad att ditt paket finns att hämtas. Om beställningen inte hämtas, kommer vi att fakturera beställaren för kostnader som består av antaget pris av det valda leveranssättet och returneringsavgiften.

Retur- och bytesrätt

Privatpersoner har rätt att kostnadsfritt returnera produkter inom 14 dagar efter mottagandet.

Varorna måste vara felfria, oanvända och i deras originalförpackningar.

Om du vill returnera den/de beställda produkterna ber vi er ta kontakt till info@smedlunds fi. Vi sänder er då en returneringskod som du skall ha med till Postens serviceställe där de fixar den kostnadsfria returen och skickar paketet tillbaka till oss.

I ditt paket finns en retursedel. På retursedeln anges returorsak och vilka varor som ska sändas tillbaka, retursedeln ska bifogas i returpaketet. Spara inlämningskvittot från ombudet tills vi har mottagit och registrerat din retur.

Garanti & Service

Vi hjälper er gärna i frågor angående garantiservice, returer och reklamationer.

Garantin täcker eventuella tillverkningsfel och klockans urverk.

Armbandet, glaset, repor, normalt slitage, vårdslös användning eller skador som orsakas av att produkten till exempel har tappats i marken täcks inte av garantin.

Trots våra kvalitetsvaror kan det ibland gå snett. Vi har tagit detta i beaktande och gör vårt bästa för att reda ut dem så snabbt som möjligt om något skulle uppstå. Vid reklamationsärenden når ni oss via e-post på adressen info@smedlunds.fi eller telefonnummer 06-7231152.

Rulla till toppen